Hunt Showdown Key Kopen. Hunt Showdown Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hunt Showdown key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hunt Showdown rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Hunt Showdown sleutel in Nederland is € 3.61

Hunt Showdown is een first person, PvP, monsterlijk jachtspel met behoorlijk wat PvE elementen. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Crytek, de maker van Crysis.  Wilde, nachtmerrieachtige monsters zwerven door de moerassen van Louisiana. Als speler maak je deel uit van een groep ruige premiejagers die vastbesloten zijn de wereld te verlossen van hun afgrijselijke aanwezigheid. Verban deze monsters uit de wereld en je zult royaal worden beloond. Andere premiejagers maken echter jacht op dezelfde prooi, hebben hun oog op dezelfde beloning. Sta ze in de weg en voor je het weet ben je zelf een doelwit.

Hoe hoger het risico, hoe hoger de beloning

Hunt Showdown combineert PvP en PvE elementen om een ​​unieke ervaring te creëren waarbij je leven, je karakter en je uitrusting altijd op het spel staan. Aan het begin van het spel trekken maximaal 5 teams van 2 erop uit om hun monsterlijke doelwitten te pakken te krijgen. Zodra een team een doelwit heeft gevonden en heeft uitgeschakeld ontvangen ze een beloning en worden zij direct een doelwit voor alle andere jagers. Als je niet op let, wordt je zonder pardon gedood en gaat een ander team er met jouw beloning vandoor. De beloningen zijn hoog, maar dat geldt ook voor de risico’s.

Bloedlijn

Als je het weet te overleven kun je de beloning en de ervaring van de jager gebruiken om nieuwe jagers uit te rusten en je voor te bereiden op een nieuwe wedstrijd. Als je dood gaat, verlies je alles behalve je ervaring. Hoewel een jager kan sterven, zal zijn ervaring worden overgedragen aan je bloedlijn, waar het kan worden toegepast op je andere jagers.

Dark Sight

Met Dark Sight kun je in de sluier tussen de werelden kijken, waardoor dat wat niet zichtbaar is voor sterfelijke ogen, zichtbaar wordt. Als je Dark Sight gebruikt wanneer je monsters volgt zal een spookachtig licht je naar je volgende doel leiden. Dark Sight markeert ook de spelers met een beloning, waardoor ze extra kwetsbaar zijn voor hinderlagen.