Hunt Showdown The Prodigal Daughter Key Kopen. Hunt Showdown The Prodigal Daughter Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hunt Showdown The Prodigal Daughter key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hunt Showdown The Prodigal Daughter rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Hunt Showdown The Prodigal Daughter sleutel in Nederland is € 4.71

Hunt: Showdown – The Prodigal Daughter is een game die ontwikkeld is door Crytek. De game speelt zich af op de Bayou, een locatie waar veel mensen komen om hun verleden te vergeten.
In Hunt: Showdown – The Prodigal Daughter speel je het karakter Sarah Burton die naar de Bayou is gekomen om zichzelf te confronteren met het verleden, in tegenstelling tot de mensen die het proberen te vergeten.

Tijdens de burgeroorlog was de moeder van Burton een belangrijk persoon en gaf veel informatie door aan de Unie. Het uniform dat ze, na erkenning van haar daden, ontving werd overgedragen aan Sarah Burton.

In deze game ga je op zoek naar het echte verhaal en ontdek je wie er allemaal iets te maken hebben gehad met de dood van Burton. Aan jou de taak om deze personen te vernietigen voor het wrede leven dat jouw moeder heeft gekend tijdens de burgeroorlog.