HuniePop 2 Double Date Key Kopen. HuniePop 2 Double Date Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop HuniePop 2 Double Date key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key HuniePop 2 Double Date rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een HuniePop 2 Double Date sleutel in Nederland is € 14.54

HuniePop 2: Double Date is een puzzelgame waarin je tal van mooie dames op date kunt nemen om ze van je charmes te overtuigen. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door HuniePot.

Een tropisch eiland

Je gaat op reis naar een prachtig, exotisch eiland voor een snikheet avontuur. In dit rechtstreekse vervolg op HuniePop maak je opnieuw kennis met Kyu, een lieflijke fee die je probeert te helpen om de juiste beslissingen te nemen. De Nymphojinn, kwaadaardige wezens met een zwaar geval van premenstrueel syndroom, zullen opstaan om de wereld in duisternis en vernieling te laten vervallen. Enkel jij kunt de wereld redden!

Puzzelen maar

Wanneer je op date gaat met één van de vele sexy meiden die rondlopen op het tropische eiland, moet je puzzels oplossen. Belangrijk is daarbij dat je figuurtjes verschuift om zo drie of meer keer dezelfde kleur op eenzelfde rij te hebben staan. Elke kleur staat symbool voor een gevoel. Zo zorgt blauw voor sentiment, oranje voor affectie en roze voor passie. Niet elk meisje zal dezelfde kleuren belangrijk vinden, dus je moet steeds goed opletten welke kleuren je op een rij zet. Ben je minder goed in puzzelen, dan kun je de dames vaak nog verblijden met cadeau’s zoals drankjes, knuffels of parfum.

Dames vol plezier

Hoe beter je de dames leert kennen, hoe verder je zult geraken in het verhaal. Maar dat is niet je enige beloning, want als je iemand weet te charmeren, zullen ze vaak uit de kleren gaan en krijg je erg opwindende afbeeldingen en animaties te zien waardoor je het eiland vast nooit meer wil verlaten. Een nieuwigheid in dit spel zijn de dubbeldates, waarbij je je aandacht en charme moet verdelen over twee meisjes, wat best pittig is aangezien iedereen andere zaken van je wil. In totaal zijn er twintig locaties om te ontdekken terwijl je wordt bijgestaan door zwoele en soms opzwepende beats.