House on the Hill Key Kopen. House on the Hill Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop House on the Hill key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key House on the Hill rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

House on the Hill van Steppe Hare Studio is een first-person verhaalgestuurde horrorspel. Je speelt als een dief die vastzit in een griezelig landhuis. Elke keuze kan een nieuw mysterie van het huis openen en leiden tot een unieke walkthrough en einde.

Iets vreselijks, een bovennatuurlijke kracht, de kwade misdaden en tragedies van een gezin, alles zal daar samenkomen. Door verschillende invalshoeken realiseer je je dat de dood het enige is dat hier bestaat. Een moeder verhongert haar kind, een echtgenoot met haat beëindigt het leven van haar vrouw op zoek naar terugbetaling voor het kind, en een bepaalde entiteit die in de kelder van het huis wordt grootgebracht, blijkt de ziel te zijn van een herleefde baby. Deze verhalen zijn met elkaar verweven zodat je uiteindelijk beseft dat het onze hoofdpersoon is die de meeste pijn heeft geleden uit het verleden. Een behoorlijke hoeveelheid informatie, toch? Maar je zult het buitengewoon fascinerend vinden als je de logische indeling van de game-indeling herkent.