House Flipper Key Kopen. House Flipper Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop House Flipper key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key House Flipper rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een House Flipper sleutel in Nederland is € 4.06

House Flipper biedt jou de mogelijkheid om een engineer en/of interieurstylist te worden. Dit doe je in je eentje, het is een single-player spel. Het spel is ontwikkeld door Empyream. De uitgever van House Flipper is PlayWay S.A., Frozen District.  Het spel is uitgebracht op 17 mei 2018. Momenteel wordt het spel regelmatig geupdate.  Vind een verwaarloosd en verwoest huis, koop het en zorg dat het klaar is voor de verkoop. Geef deze huizen een tweede leven en verdien er zelf geld mee!

Maak winst

In House Flipper heb je een grote collectie gereedschap. Hamers, boren, schroevendraaiers en noem maar op. Gebruik het gereedschap dat je nodig hebt om je huis te upgraden en puin op te ruimen. Maak het huis klaar voor de verkoop. Zorg dat je opbrengst hoger is dan je investering. Zo maak je winst.
Wanneer je winst hebt gemaakt en geld over hebt kun je investeren in meer gereedschap. Met meer gereedschap kun je huizen beter en sneller renoveren en zo weer meer geld verdienen.  Je kunt de technologische problemen oplossen maar vergeet ook vooral het interieur niet! Richt je huis stijlvol in met honderden unieke items. Een kleine aanpassing kan zorgen voor een groot verschil.

Het ultieme doel van House Flipper is winst maken. Neem je een risico? Durf je geld uit te geven aan een compleet verwoest huis? Welke huizen en aanpassingen gaan jou de meeste winst opleveren?

Veel plezier met spelen!