Hot Wheels Unleashed Key Kopen. Hot Wheels Unleashed Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hot Wheels Unleashed key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hot Wheels Unleashed rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Hot Wheels Unleashed sleutel in Nederland is € 18.54

Hot Wheels ken je natuurlijk wel van de speelgoed autootjes die over verschillende banen heen racen. Je kunt verschillende sets in de winkel kopen, maar met Hot Wheels Unleashed duik jij de virtuele wereld in. De game is gemaakt en uitgegeven door Milestone S.r.l. En maak het mogelijk om virtueel, en in third person over verschillende banen heen te racen. Het is race game in cartoon stijl, die jou, en vrienden uren plezier zal geven.

Vette voertuigen en zelf bouwen

In de game kun je de vetste voertuigen verzamelen, zoals je die van Hot Wheels kunt verwachten. Ook heb je de optie om zelf banen te bouwen, waar je met hoge snelheid op kunt racen. Bouw banen die door de omgeving kunnen worden benut, en koppel prachtige lay-outs binnen en buiten de baan, om nog meer glans te geven aan jouw eigen creatie. Buig en rek banen, plaats obstakels en speciale elementen, en ga over de kop door de zelf geplaatste loopings. Het zal jouw eigen pretpark worden. Met de exclusieve livery editor kun je zelf aan de slag gaan, en jouw autootjes versieren met zelf ontworpen designs.

In beweging blijven

Toon je kunsten tijdens een race, drift en lanceer jezelf met volle kracht over de baan door je booster op te laden. Je zal op volle snelheid door verschillende loopings heen schieten. Snelheid is belangrijk in Hot Wheels Unleashed, deze heb je namelijk nodig om je zwaartekracht te behouden.

Online racen of samen met een vriend

In Hot Wheels Unleashed kun je samen met een vriend, vriendin, of familielid racen in splitscreen. Wil je het graag opnemen tegen onbekende? Maak dan verbinding met de online server, en race tegen maximaal 12 andere personen tegelijk. Toon je kunsten, en verbeter de tijden van andere.