Home Behind 2 Key Kopen. Home Behind 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Home Behind 2

Vergelijk prijzen en koop Home Behind 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Home Behind 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Home Behind 2 van TPP Studio is een spel gemaakt om te laten zien hoe oorlog mensen kan verdringen en hoe het een land kan verwoesten! Hoe de schaarste aan hulpbronnen mensen in wilde dieren kan veranderen die alleen maar doden om te kunnen leven, of het nu voor henzelf of hun gezin is; terwijl je speelt, heb je dezelfde keuzes.

Elk niveau dat je speelt, eindigt wanneer je de laatste van vier checkpoints bereikt en voordat je naar het volgende gebied gaat, zal er een baasgevecht plaatsvinden. Hier moet je gebruik maken van de beste uitrusting die je hebt kunnen maken; op de eerlijke manier of door mensen te vermoorden en te stelen. Eenmaal verslagen ga je verder naar het volgende gebied waar vijanden een beetje moeilijker worden en ga je verder met zoeken.

Gameplay en besturing

Te beginnen met de bedieningselementen; het spel maakt gebruik van zowel de muis als het toetsenbord. Het spel speelt als een 2D-side scroller die van links naar rechts beweegt. Het verplaatsen van je personage kan automatisch worden gedaan door op de afspeelknop op het scherm te drukken of door de D-knop te gebruiken om je personage te verplaatsen.

Er braken conflicten uit en de gebeurtenissen leidden ertoe dat je achterbleef terwijl uw gezin vluchtte voor hun leven. Je wordt later wakker en merkt dat je alleen bent en dit is waar je het overneemt, met je wagentje ga je op zoek naar je gezin.

Het spel heeft basiselementen van verkennen; als je in de enige richting beweegt die je kunt, zul je vaak gebouwen vinden die je kunt betreden, met toestemming of door middel van lockpicking, die grondstoffen en knutselmaterialen bevatten die je kunt pakken of stelen. Er zijn talloze NPC’s die je onderweg tegenkomt; sommige vriendelijk die een gesprek, aanbod om te ruilen en een paar andere keuzes voor je zullen maken. Niet alle NPC’s zullen vriendelijk zijn, hoewel sommigen het gesprek nooit verlaten en je onmiddellijk proberen aan te vallen.

Afbeeldingen

De graphics van de game zijn best mooi. Elke kaart of elk niveau is gebaseerd op een specifiek thema en plaats; ze zijn allemaal uniek gemaakt met tonnen details om ze hun eigen unieke look en feel te geven, of het nu het pad en interactieve objecten zijn of achtergrondbeelden die je kunt zien. Hier werd veel aandacht voor detail geïnvesteerd.

Elke bron die wordt opgepikt, is zichtbaar uniek qua uiterlijk, ze zijn allemaal uniek met veel aandacht voor detail dat in elk item is geïnvesteerd; of het nu een van de vele etenswaren is die je ophaalt of maakt, ze zien er allemaal uniek uit. Karakterontwerpen zijn allemaal netjes gedaan met voldoende aandacht om elk van hen hun eigen unieke uiterlijk te geven. Hetzelfde kan gezegd worden voor je eigen karakter.

Geluid

De game doet het hier redelijk goed met de in-game geluiden. De muziek voor het spel zelf is vrijwel steeds hetzelfde deuntje, op vol / normaal volume wordt dit veel te snel repetitief en saai. Door het zachter te spelen, zodat het als een zacht geluid op de achtergrond wordt afgespeeld, wordt het rustgevender en wordt de gameplay verbeterd.

Wat betreft de in-game-geluiden: er zijn verschillende geluiden die gepaard gaan met game-acties. Deze verbeteren en voegen leven toe aan het spel. Op het instellingenpaneel hebben we volledige volumeregeling.