HIVESWAP Act 2 Key Kopen. HIVESWAP Act 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over HIVESWAP Act 2

Vergelijk prijzen en koop HIVESWAP Act 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key HIVESWAP Act 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

HIVESWAP is de door mensen gefinancierde game-aanpassing van Homestuck, een webcomic van MS Paint Adventures gemaakt door Andrew Hussie in 2009.

“Hiveswap Act 2” deelt dezelfde gameplay als Act 1 met een paar aangebrachte aanpassingen. Spelers kunnen verschillende gebieden in segmenten verkennen en interactie hebben met dingen op de achtergrond. Het is een eenvoudige aanwijzen-en-klik-titel met een kleine draai in de stijl van “Ace Attorney” later.

Je doel is om terug te keren naar de aarde. Vanwege complicaties moet het echter hulp op afstand zoeken en aan boord gaan van een trein die tot de rand gevuld is met een zeer ongewone cast van personages uit alle lagen van de bevolking. Onderweg wordt je getrakteerd op inzicht in een samenleving waarin bloedkleur uw waarde bepaalt in een zich steeds groter wordend rijk. Je maakt kennis met buitenaardse wezens met veel verschillende achtergronden, van dramatische huurmoordenaars tot stereotiepe otaku. En religieuze clowns. Je weet dat je iets lekkers te wachten staat als er religieuze buitenaardse clowns bij betrokken zijn.