HIVESWAP Act 1 Key Kopen. HIVESWAP Act 1 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop HIVESWAP Act 1 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key HIVESWAP Act 1 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een HIVESWAP Act 1 sleutel in Nederland is € 0.15

Monsters, monsters en monsters

Monsters in de tuin. Monsters in het huis. Monsters in de hal slaan op je deur. Je broer zit vast in zijn boomhut, dus hij zal niet veel helpen. Je zult jezelf hieruit moeten halen. Maar waar kwamen ze vandaan? Hoe moet je hiermee omgaan? Nou, zeker niet door in je kamer te hurken. Dat is voor lafaards.
Eerste dingen eerst. Je moet de deur openen.
… zonder de bijbehorende frustratie. Zo leuk en goed afgestemd als je je gulhartig herinnert. Geen oplossingen voor droomlogica, niet hetzelfde horen “die items werken niet samen”, keer op keer. HIVESWAP heeft unieke antwoorden voor alles wat je kunt proberen. Besteed uren aan alles proberen, als je dat wilt, maar niet omdat het moet.

Speciale features

 • HAND GEANIMEERD IN TWEE AFMETINGEN
  Vreemde huizen om te verkennen, elke kamer boordevol geheimen. De wereld van HIVESWAP is mooi en levendig, van de hyper-gedetailleerde omgevingen tot de prachtige volledig gerenderde animaties. Kom eens kijken!
 • MUZIEK OM JE WEEP TE MAKEN
  Een eclectische, ambitieuze, genre-overspannende soundtrack, met bijdragen van Toby Fox van Undertale en, helaas, ten minste één skelied met derde golf. Ook met minstens één pseudo-revolutionair garagerockduo.
 • WERELDEN OM TE ZIEN, TEENTEN TEENS
  Speel als JOEY CLAIRE, EXTRAORDINAIRE, een tiener gevangen in haar kamer * en * in 1994. Speel als JUDE HARLEY, BIZARRELY, haar jochiebroertje, opgesloten in zijn boomhut. Speel als XEFROS TRITOH, ALIEN REBEL, wacht. Buitenaardse wezens?
 • NET BEGONNEN
  HIVESWAP: Act 1 is de eerste van een vierdelige serie in het universum van het universum van Andrew Hussie, met een bijbehorende serie, Hauntswitch, om te volgen. Ga door met het opslaan van hoofdstuk naar hoofdstuk en vervolgens van game naar game om je verhaal, keuzes, vriendschappen en frenemies overal over te dragen – en doe het dan nog een keer! Eenmaal vrijgegeven, zijn HIVESWAP en Hauntswitch in beide volgorde afspeelbaar. Heb je geen Homestuck gelezen? Dat is prima! Deze game speelt zich af in 1994! Homestuck is nog niet eens uitgevonden!