Hive Jump Key Kopen. Hive Jump Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hive Jump key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hive Jump rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In de 24e eeuw is de mensheid in oorlog met een vijandig buitenaards ras. In de minderheid van een miljoen tegen één is de enige hoop van de mensheid om te overleven de J.U.M.P. Corps. Zijn missie is om de buitenaardse dreiging bijenkorf te bestrijden door bijenkorf en planeet per planeet.

Jij en je vrienden nemen de rol van JUMPERS op je, en schieten je een weg door procedureel gegenereerde buitenaardse bijenkorven in chaotische run en platformactie. Maximaal 4 spelers vormen samen lokale of online coöperatie om buitenaardse wezens te doden, valstrikken te vermijden, schatten te verzamelen en verloren relikwieën te ontdekken. Versla woeste buitenaardse bazen om je missie te voltooien en de melkweg te redden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hive Jump tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hive Jump op Keysforgames.nl