Highly Likely Key Kopen. Highly Likely Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Highly Likely key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Highly Likely rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Highly Likely sleutel in Nederland is € 10.88

Highly Likely is een surrealistisch 2D game. Dit eerste deel ven een trilogie is ontwikkeld en uitgegeven door Mikola Games.

In de game speel je de grappige en ietwat naïef personage Mikola die zijn dromen probeert waar te maken en gelijktijdig alles in het werk moet stellen om zijn woning te behouden. Mikola zal grondstoffen verzamelen en verschillende puzzels moeten oplossen om zijn doel te bereiken. Hiervoor reist hij door meer dan 20 verschillende locaties. Dit doet hij per voet, maar ook op een fiets, boot auto en stoomlocomotief. Het spel is in cartooneske stijl getekend en maakt gebruik van stereotypisch menselijk gedrag om het verhaal te vertellen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Highly Likely tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Highly Likely op Keysforgames.nl