HighFleet Key Kopen. HighFleet Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop HighFleet key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key HighFleet rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een HighFleet sleutel in Nederland is € 22.08

HighFleet is een unieke actiestrategie, een unieke strijd, verkenning, ontwikkeling en diplomatie door Konstantin Koshutine.

In een wereld waar geen herinnering aan het verleden is. Maison Sayadi lanceert militaire schepen van 1000 ton de lucht in. Ze willen de vrede in de landen van de wereld herstellen door terug te winnen wat ze hebben verloren. Je hebt als leider van Task Force Sayadi de taak gekregen om met alle mogelijke middelen de controle over het rebellenkoninkrijk Gerat terug te krijgen. Succes vereist voorzichtige verkenning, slim beheer van hulpbronnen, slimme diplomatie en de bouw van een marine die in staat is om onbetwistbaar de lucht te beheersen. Het is echter mogelijk dat u op uw reis een veel groter lot wacht. Omdat dit verlaten land nog steeds de raadselachtige voorspellingen van een lang vergeten verleden verbergt.

Speel HighFleet en vecht om te overleven in de lucht van een mysterieuze toekomstige aarde!