Hidden Through Time Key Kopen. Hidden Through Time Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hidden Through Time key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hidden Through Time rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Hidden Through Time is een schattig verstoppertje-spel, waarin voorwerpen verspreid zijn over de prachtige geschiedenis van onze wereld! Gebruik mysterieuze technieken terwijl je kleurrijke, met de hand getekende levels verkent om alle geheimen te ontdekken. Ontwikkeld en bewerkt door Rogueside.

Vind genoeg items om de volgende stap te zetten en reis door vier geweldige tijdperken! Na verloop van tijd heb je je aangepast om de effectiviteit van het Analyselevel te vergroten, zodat je weet waar de dingen zijn, zodat het zich kan herhalen. Op deze manier is de verandering van uiterlijk niet alleen visueel, maar ook een nieuwe uitdaging om je aan te passen aan het nieuwe beeld van het niveau. Het stenen tijdperk bijvoorbeeld was vol met ronde en bochtige dingen. Er is veel groen tussen de bomen, struiken en dinosauriërs; bomen en struiken overlappen elkaar vaak of verbergen andere objecten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hidden Through Time tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hidden Through Time op Keysforgames.nl