Hi-Fi RUSH Key Kopen. Hi-Fi RUSH Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hi-Fi RUSH key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hi-Fi RUSH rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Hi-Fi RUSH sleutel in Nederland is € 15.3

Een rockster zijn en de wereld redden? Het kan allemaal in Hi-Fi Rush! De ritmische game is gemaakt door Tango Gameworks. In een wereld die gesynchroniseerd wordt met de muziek moet jij een kwaadaardig megaconcern verslaan.

Vecht voor vrijheid

Het personage Chai staat centraal in Hi-Fi Rush. Tijdens een experiment is per ongeluk een muziekspeler op het hart van Chai aangesloten. Om vrij te kunnen zijn, moet je vechten op de beat. Weer aanvallen van tegenstanders af en maak platformpuzzels, allemaal op de beat, om Chai te bevrijden.

Voel de beat

Voor vrijheid moet je vechten tegen legers van bedrijfsdrones van het bedrijf dat het experiment uitvoerde. Dit hoef je niet alleen te doen. Zoek kleurrijke teamgenoten die jou helpen tegen het bedrijf! Door een goed gevoel van ritme en een perfecte timing kom je telkens een stap dichter bij vrijheid. Met een goed ritme kun je zelfs combinatie-aanvallen uitvoeren. Gaat het echt geweldig? Dan kun je zelfs gaan voor s-rangscores. Op elke afdeling van het bedrijf kom je een nieuwe baas tegen die, elk op zijn eigen ritme, de strijd met jou aangaat.

Kies je muziek

Pak je koptelefoon of speakers er maar alvast bij voor deze game. In het spel zit onder andere muziek van Nine Inch Nails, The Prodigy en The Joy Formidable. Daarnaast zijn speciaal voor deze game meerdere nummers gemaakt, zodat jij zonder problemen de game kunt streamen. Heb je inmiddels je koptelefoon al gepakt? Voel je de beat? Geweldig, dan ben je nu klaar voor urenlang speelplezier!