Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 Key Kopen. Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Hero of the Kingdom: The Lost Tales 1 is een avonturenspel dat is ontwikkeld en uitgegeven door de Slowaakse studio Lonely Troops.

Terwijl je de wereld rondreist, kom je in een stad die net is aangevallen door draken. Niemand weet waar het vreselijke beest vandaan kwam. Als mensen in angst leven, droomt een weesjongen genaamd Brent ervan vooruit te komen. Het verlangen naar gerechtigheid leidt ertoe dat je Brent aanklaagt. Je moet de gevaarlijke woestijn betreden, de draak vinden en de grootste strijd van je leven voeren. Jouw moed en vaardigheid zullen deze stad van het kwaad bevrijden.

Schep moed en ga op avontuur!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hero of the Kingdom The Lost Tales 1 op Keysforgames.nl