Help Me! Key Kopen. Help Me! Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Help Me! key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Help Me! rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Help Me! sleutel in Nederland is € 9.35

Help Me! is een single-player mini-games spel waarbij je in de huid kruipt van een psychiater. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door UnicON.

Over het spel

Het spel draait om een psychiatrische praktijk die jij gaat runnen. Je praat en overlegt met patiënten en behandelt hen ook. Je krijgt te maken met verschillende patiënten en het is dus belangrijk om de juiste behandelmethode en begeleiding te kiezen. In Help Me! draait een behandeling niet alleen over het kiezen van een behandelplan, maar moet je verschillende mini-games spelen of kennis van medicijnen opdoen. Alleen op deze manier maak je de juiste keuze. Wanneer je niet de juiste keuze maakt kunnen je patiënten achteruitgaan en verkeerde keuzes gaan maken. Ben jij er klaar voor om je patiënten vooruit te helpen? Disclaimer van dit spel is wel dat het niet als therapie bedoeld is. Mocht je psychische problemen hebben zoek dan professionele hulp.