Hellblade Senuas Sacrifice Key Kopen. Hellblade Senuas Sacrifice Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hellblade Senuas Sacrifice key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hellblade Senuas Sacrifice rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Hellblade Senuas Sacrifice sleutel in Nederland is € 4.28

Hellblade: Senua’s Sacrifice is een toppertje voor de Hack en Slash fans onder ons. Van de makers van Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West en Devil May Cry. Het is een verhaal over het leven van een strijder zijn gewelddadige mythische tocht. Het speelt zich af in een viking achtige, Keltische setting waarin de strijder vecht voor de ziel van haar gestorven liefde. De game is gecreëerd in samenwerking met neuro wetenschappers en mensen die ervaring hebben met psychoses. Zonder twijfel zal Hellblade: Senua’s Sacrifice je diep in Senua’s gedachtegang trekken.

Speel met meer intensiteit

Het vechtsysteem dat gebruikt wordt om te vechten van kortbij, of te wel melee, is zeer aangenaam in deze game. Het bestaat uit een snelle aanval, een sterke aanval, ontwijken en tegenhouden. Je kan ook je focus gebruiken om de tijd te vertragen, waardoor het gevecht iets meer diepgang krijgt. Anticiperen is echter de sleutel in deze game, kijk wat je vijanden gaan doen en reageer snel. In Hellblade is slim om voorzichtig met je levens om te gaan, doodgaan werkt namelijk anders in deze game. Iedere keer als je sterft krijgt je karakter een grotere zwarte vlek op haar rechter arm. Als dit zwarte spul je hersenen bereikt, dan ben je permanent dood. Dit betekent dat je gesaved spel gedeletet wordt. Hierdoor krijgen de gevechten een extra intensiteit.