Hell Pie Key Kopen. Hell Pie Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hell Pie key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hell Pie rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Hell Pie sleutel in Nederland is € 2.95

Hell Pie is een 3D-platformgame die kan worden geclassificeerd als een avontuurlijk actiespel. Het is ontwikkeld door Sluggerfly en uitgegeven door Headup.

Hell Pie is een obscene game die slechte smaak naar een hoger niveau tilt! In het spel speel je als Nate, de ‘Demoon van Slechte Smaak’. Hij krijgt de eervolle klus om de onappetijtelijke ingrediënten voor Satans beruchte verjaardagstaart te vinden. Om dit te doen, moet Nate de bovenwereld binnentreden en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die ingrediënten tijdig worden veiliggesteld, anders zal dat nare gevolgen hebben!

Gelukkig hoeft Nate dit niet in z’n eentje te doen; zijn ‘huisdier’-engel Nugget is er om hem te helpen. Nugget biedt zijn inzicht wanneer dat nodig is, en is ook nog eens geketend aan Nate. Hierdoor kan Nugget dus worden ingezet als een enterhaak, maar kan ook worden rondgezwaaid als wapen.

Samen zullen Nate en Nugget gekke gebieden verkennen, veel weerzinwekkende figuren ontmoeten en getuige zijn van een aantal werkelijk schokkende bezienswaardigheden.