Hell Let Loose Key Kopen. Hell Let Loose Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hell Let Loose key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hell Let Loose rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Hell Let Loose sleutel in Nederland is € 8.37

Hell Let Loose uitgegeven door Team17 Digital Ltd. is een eerste-persoon schietspel welke zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vecht met behulp van je geweer maar ook tanks en artillerie. Je vecht aan een steeds schuivende frontlinie met tot wel 100 spelers tegelijkertijd.

Gameplay

Je vecht op een map gebaseerd op satelietgegevens de oorlog uit. De map is opgedeeld in twee machten elk strijdend voor totale overheersing. De map bestaat uit regio’s welke grondstoffen opleveren als de regio gewonnen is op deze manier kan je tactisch oorlog voeren en grondstoffen winnen voor jouw leger. Telkens als een regio gewonnen is schuift de frontlinie verder op en komt er een nieuwe regio vrij om oorlog in te voeren. Werk als een team, alleen met goed gecombineerde mankrachten en legereenheden kan je het gevecht winnen en zo een stapje dichterbij het winnen van de oorlog komen.

Overleef als jouw favoriete rol

Betreed het slagveld op 50 tegen 50 kaarten. Je kan kiezen uit een van de twaalf beschikbare rollen onderverdeeld in infanterie-, verkenners- en pantsereenheden. Elke rol beschikt over een eigen uitrusting waarmee je het gevecht moet zien te winnen. Speel als mitrailleurschutter, ingenieur, hospik, tankcommandant, verkenner of officier. Wissel af en beleef de oorlog vanuit meerdere perspectieven. De oorlog is bitter en hard, de hel is losgelaten en jij bent slechts een pion op het slagveld. Strijd met jouw team tegen de vijhand in bossen, dorpen, steden en verover cruciale bruggen. Overleven tijdens een oorlog is een ding maar daadwerkelijk de vijhand verslaan dat is de echte opgave. Kies jouw rol en trek ten strijd!