Hell is Others Key Kopen. Hell is Others Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Hell is Others key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Hell is Others rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Hell is Others sleutel in Nederland is € 5.39

Hell is Others is een action, multiplayer, horror top-down shooter videogame ontwikkeld door Strelka Games en Yonder, en gepubliceerd door A List Games. Het verhaal speelt zich af in een dystopische stad waar jij als speler op angstverwekkende avonturen moet om je plant te kunnen voeden. De plant geeft je namelijk hetgeen dat nodig is om te overleven—kogels.

In de game speel jij als Adam Smithson, een personage die zichzelf heeft geïsoleerd in een krap appartement. Jammer genoeg is dat niet voldoende, omdat er altijd is kans is dat de verschrikkelijke monsters, die bloed nodig hebben om te overleven, je verrassen.

Je trouwe plant helpt met ammunitie die nodig is om de monsters weg te houden, maar daarvoor moet je je plant ook voeden—met bloed! En om daartoe te komen, moet je het overleven tegen zowel de monsters als de andere spelers die hetzelfde doel voor ogen hebben.