Heat Key Kopen. Heat Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Heat key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Heat rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een Heat sleutel in Nederland is € 7.34

Heat is een multiplayer survival spel dat zich afspeelt in het wilde westen. Klim op tot onder andere Sheriff of President. Sticht samen met andere spelers een gezin en krijg kinderen die opgroeien tot volwassenen als je ze in leven kan houden. Bouw huizen wegen en maak van jou clan de ultieme heersers. Vecht tegen andere spelers en plunder hun huizen, jaag op dieren voor voedsel en groei groente en fruit.

Ontdek Amerika

Amerika ligt voor je klaar om ontdekt te worden. Pas op voor de indianen en andere gevaren in de nieuwe wereld. Wil jij de ultieme leider worden, de President? Het zal niet gemakkelijk zijn, je zal wegen moeten aanleggen, vestingen moeten bouwen, vriendschappen aangaan met medespelers om zo sterk en groot te worden. Bescherm jezelf tegen plunderaars en zorg dat je niet uithongert. De wereld is groot 67 vierkante kilometer, gebruik paarden, bizons en zelf beren om je sneller te kunnen verplaatsen. Doorkruis woestijnen, tropische bossen en moerassen. Van een simpele hut tot huizen en paleizen je zult alles zelf moeten bouwen tot meubels aan toe.

Wees een ware pionier

Verzamel benodigdheden en plaats sterke kanonnen om je vestig te beschermen het land heeft veel te bieden maar de vijhand ligt altijd op de loer. Zware goederen hebben fysieke opslagruimte nodig, dus terwijl je lichte goederen in kleine containers kunt opslaan, moeten hout, steen, erts en andere zware materialen worden opgeslagen in grote voorraden. Dit geeft je een visuele weergave van de goederen en aangezien voorraden ruimte innemen, moet ook gedacht worden om deze te verdedigen. Iedereen kan ook een voorraadcontainer maken die een mix van lichte en zware goederen accepteert om ze op weg te helpen, maar deze hebben beperkte aantal opslag plekken. Creëer je eigen karakter, kies je huidskleur je beharing en zelfs de stem van je karakter. Druk je stempel op Amerika in dit indrukwekkende survival spel en ontdek hoe het is een ware pionier te zijn.