Hearts of Iron 4 Key Kopen. Hearts of Iron 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Hearts of Iron 4

Vergelijk prijzen en koop Hearts of Iron 4 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hearts of Iron 4 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Elk groot strategiespel van Paradox probeert de essentie van een tijdperk vast te leggen: de rivaliteiten en ontdekkingen die het hebben gedefinieerd, de manier waarop ze de wereld opnieuw vorm gaven. In Hearts of Iron 4 leiden alle wegen naar wereldwijde vernietiging terwijl spelers alle instrumenten van de vooruitgang gebruiken om een ​​spectaculaire internationale deathmatch te winnen.

Het belangrijke onderscheid tussen Hearts of Iron 4 en de rest van Paradox’s strategie-opstelling is dat Hearts of Iron een scenario is, geen sandbox. Het is een heel groot, zeer gecompliceerd scenario dat veel, veel verschillende manieren kan spelen, maar het is niet de open-ended speeltuin van Crusader Kings of Europa Universalis. Dat zijn spellen waarbij de Iroquois de wereld kunnen veroveren, of de Viking kan de militante verdedigers worden van het Zoroastrische geloof. Hier zijn je opties grimmiger: zoals Duitsland, wil je nu Rusland aanvallen of wachten tot ze je eerst aanvallen? Om Kierkegaard over de kwestie te citeren: “Hang jezelf op of hang jezelf niet op, je zult er hoe dan ook spijt van krijgen.”

Unieke eigenschappen

 • Divisieontwerper
  Geweldig om de verdeling naar het bataljon aan te passen.
 • De oorlog in China
  China is een moeilijker middel om HoI IV te kraken dan het ooit in HoI III was.
 • Mogami-klasse
  Dit helpt Japan en houdt dingen historisch. Het is een klein detail, maar het wordt zeer gewaardeerd.
 • Presentatie
  De beelden, het geluid en de muziek zijn geweldig