Hearts of Iron 4 No Step Back Key Kopen. Hearts of Iron 4 No Step Back Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Hearts of Iron 4 No Step Back key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hearts of Iron 4 No Step Back rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Hearts of Iron 4 No Step Back sleutel in Nederland is € 12.94

Hearts of Iron 4 No Step Back is een simulatie- en strategiespel ontwikkeld door Paradox Development Studio en uitgegeven door Paradox Interactive.

Dit is een grootschalige strategische oorlogsvoering van Paradox Interactive, met de wereldcrisis van de jaren dertig en de Tweede Wereldoorlog. Dit uitbreidingspakket biedt meer gedetailleerde informatie over veel landen in Oost-Europa, een uniek spelsysteem dat de Sovjetpolitiek weerspiegelt en veel verbeteringen in de militaire aspecten van het spel.Alternatieve historische routes gedeeld door Estland, Letland en Litouwen, evenals unieke route landen voor elk land. Zo is het voor u mogelijk om een ​​korps van legerofficieren te vormen, de Generale Staf, door te vertrouwen op de talenten en expertise van de beschikbare officieren om voordeel te halen uit technologische en tactische ontwikkelingen. Benadruk opnieuw bepaalde kenmerken van je militaire wapens, verhoog de algemene beloningen voor bepaalde soorten eenheden en help zelfs om divisies te ontwerpen.

Speel Hearts of Iron 4 No Step Back en ontwerp je eigen gepantserde kracht!