Haven Park Key Kopen. Haven Park Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Haven Park key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Haven Park rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een Haven Park sleutel is € 0.74

Haven Park is de eerste game die exclusief door Fabien Weibel is ontwikkeld en wordt uitgegeven door de nieuwe indie-uitgeverij Mooneye Indies van Mooneye Studios. Laten we een wandeling door het park maken.

In Haven Park speel je als een klein geel kuiken genaamd Flint. Flint’s oma is te oud geworden om voor het pittoreske eiland en de omliggende vakantiekampen te zorgen. Dus Flint wordt gevraagd om de vervallen kampen op te lappen en van het eiland een leuke bestemming voor reizigers te maken.

Je zult het grootste deel van je tijd in Haven Park doorbrengen terwijl je rond het eiland loopt. Flint rent niet en is ook niet zo goed in springen. Maar laat dat je niet afschrikken, dit is een gezellig stukje gezond gamen en het is heerlijk. Flint loopt over de paden op het eiland en verzamelt onderweg hout, stof en metaal. Er zijn veel lantaarnpalen en wegwijzers om te repareren met behulp van de items die Flint heeft verzameld. Af en toe komt hij lege campings tegen.