Hardspace Shipbreaker Key Kopen. Hardspace Shipbreaker Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Hardspace Shipbreaker

Vergelijk prijzen en koop Hardspace Shipbreaker key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hardspace Shipbreaker rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Van game jame tot Space Sim

Hardspace Shipbreaker is een unieke space sim gemaakt door het Canadese Blackbird Interactive en uitgebracht door Focus Home interactive. Als eerst tot leven gekomen als “Hello, Collector” tijdens een game jam waarin spelers een grappling hook gebruikten om van astroïde naar astroïde je verplaatsen en zo loot te verzamelen. Is het concept verder uitgewerkt tot het spel dat we nu kennen. Je speelt vanuit een first-person perspectief en jouw missie lijkt simpel. Verzamel zoveel mogelijk credits om jouw schuld af te lossen die je bij Lynx Corporation hebt. Maar zo simpel als dat het klinkt is het niet. De mensheid heeft de aarde zo goed als verlaten. Wanhopig om het leven op aarde achter je te laten en jezelf te settelen op een kolonie in de ruimte treed je in dienst van Lynx Corporation onder een wel erg erbarmelijk contract. In de rol van een Shipbreaker is het jouw taak om afgedankte ruimteschepen te doorzoeken naar kostbare materialen en onderdelen en de schepen te ontmantelen. Na het aangaan van het contract ben je eigendom geworden van Lynx Corporation en is jouw enige doel om jouw schuld af te lossen en een vrij bestaan op te zetten in de ruimte.

Geen eenvoudige taak

Als je dacht dat het ontmantelen van ruimteschepen een eenvoudige bezigheid was dan zat je er goed naast. Als speler is het jouw taak om ruimteschepen op een zo’n veilige en efficiënte manier mogelijk uit elkaar te halen. Hierbij moet je niet alleen rekening houden met jouw omgeving maar is het ook van vitaal belang dat je let jouw zuurstof, booster fuel en de integriteit van jouw ruimtepak. Elk ruimteschip is procedureel gegenereerd en komt met haar eigen gevaren die de speler zonder waarschuwing kunnen doden. Let je even niet op? Dan kan het zomaar zijn dat je per ongeluk door een elektriciteitsleiding of een koeling pijp zaagt met jouw laser cutter en hierdoor een enorme explosie veroorzaakt. Maar ook is het zomaar mogelijk dat je een decompressie veroorzaakt die jou én alle waardevolle spullen zo het schip uit, de ruimte in slingeren. Slaag jij er succesvol in om jouw opdracht af te ronden dan ontvang je Lynx Tokens. Met deze tokens kun je upgrades voor jouw uitrusting kopen en deze repareren. Het voltooien van opdrachten zorgt er ook voor dat jij steeds beter tools kunt gebruiken en steeds grotere ruimteschepen kunt gaan verkennen en ontmantelen waardoor je steeds meer credits en tokens verdient.

De tools die je tot jouw beschikking hebt zijn een tether waarmee je jezelf naar grote objecten toe kunt trekken en andere, kleine objecten naar jou toe kun halen. Met de laser cutter snijd jij grote delen van een ruimteschip los. En je hebt een scanner tot jouw beschikking waarmee je mogelijke gevaren kunt lokaliseren. Maar de gevaren van jouw omgeving zijn niet het enige waar je oog op moet houden. Terwijl je een ruimteschip aan het verkennen bent is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Zo moet je opletten dat je nog voldoende zuurstof hebt en niet zonder komt te zitten tijdens je opdracht en is het belangrijk dat je let op hoeveel brandstof je nog over hebt voor jouw boosters. Van cruciaal belang is ook dat je let op de integriteit van jouw ruimtepak om een spoedige dood te voorkomen.

Interesante dans tussen succes en falen

Als je de basics eenmaal door hebt wordt Hardspace Shipbreaker een interessante balans tussen het verdienen van zoveel mogelijk credits, het navigeren van de gevaren die je als Shipbreaker tegenkomt en upgraden van jouw uitrusting om steeds succesvoller grotere en gevaarlijkere missies te voltooien.
Om dit doel te verwezenlijken probeer je zoveel mogelijk waarde uit de schepen te halen als je kunt. Je verzamelt verschillende materialen en onderdelen welke je op drie verschillende manieren kunt aanbieden. Allereerst is er de processor: Hier bied je onderdelen en materialen aan met een hoge waarde zoals metalen panelen. In de Furnace verwerk je al het overige materiaal en in de Barge deponeer je alle onderdelen en objecten met een hoge waarde die aan het einde van jouw opdracht worden verzamelt door Lynx.

Een van de meest waardevolle objecten die je kunt vinden in elk ruimteschip is de reactor. Maar tegelijkertijd is dit ook de meest gevaarlijke om uit het schip te verwijderen. Vanaf het moment dat je deze verwijderd uit zijn koelingskamer begint er een timer af te lopen, tijd dus om je te haasten en hem te deponeren in de barge. Maar wees voorzichtig! Stoot je hem te veel tegen andere objecten aan dan zal door de ontstane schade de timer sneller aflopen. Door de statische elektrische straling die de reactor af kan geven kan deze ook een reactie in zijn omgeving veroorzaken waarbij jouw missie tot een explosief einde zal komen.

Hardspace Shipbreaker is een interessante game als je van space sims houdt en je graag uitgedaagd wordt. Naast sprekende graphics, animaties en special effects ondersteund de soundtrack het spel waardoor je voortdurend spanning van het leven als een shipbreaker ervaart. Are you cut out for the job?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Hardspace Shipbreaker tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Hardspace Shipbreaker op Keysforgames.nl