HARDCORE MECHA CD Key code kopen

Over dit spel

HARDCORE MECHA is een game voor mensen die de oudere 2D games nog kennen waar je naar de rechterkant van het scherm moet rennen en niet precies weet wat er op je te wachten staat. Door te schieten kom je er achter welke vijand zich daar bevindt en dood je deze.

HARDCORE MECHA is een game die niet gemaakt is door een studio, maar door een onafhankelijk team. Het spel is verkrijgbaar op de computer, door middel van Steam, maar ook op de Playstation 4.

HARDCORE MECHA

In HARDCORE MECHA neem je plaats in een soort robot die de speler versterkt. Het pantser zorgt ervoor dat de speler veel meer kan hebben en daarnaast zorgen de geweren ervoor dat de speler gewapend is. Er zijn een hele hoop verschillende van deze Mechas die allemaal op hun eigen manier sterk zijn tegen de vijand. Omdat het spel zo ontzettend mooi is gemaakt, is deze uniek in zijn soort omdat hij alsnog wel 2D animatie bevat. 2D animatie is iets wat we sinds 3D niet veel meer zien, maar wat wel een stukje nostalgie oproept.

Gameplay

In HARDCORE MECHA heb je zowel een single player gedeelte als een multiplayer gedeelte. In het single player gedeelte van HARDCORE MECHA speel je een verhaallijn welke natuurlijk gaat over de verschillende Mechas die er zijn. Je wordt ingehuurd als een huurling om verschillende opdrachten uit te voeren. Tijdens het uitvoeren van deze opdrachten kom je er langzamerhand achter voor welke kant je eigenlijk staat. Tijdens het spelen komen er verschillende cutscenes welke het verhaal een ontzettend mooi geheel geven.

In het multiplayer gedeelte van het spel kun je je favoriete Mecha kiezen en hiermee spelen. Je kan er voor kiezen om tegen verschillende spelers competitief te spelen, maar ook bijvoorbeeld gewoon een rondje chaos maken met andere spelers over de hele wereld.

Tot slot

Voor de spelers die zoeken naar een mooi gemaakt spel die ook een stukje nostalgie oproept is HARDCORE MECHA een absolute aanrader. Neem plaats in een van de Mechas en begin snel je avontuur.