Hammerting Key Kopen. Hammerting Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Hammerting

Vergelijk prijzen en koop Hammerting key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Hammerting rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Hammerting is een verticale mijnbouwsim die is gebaseerd op een groep dwergen die een kolonie vormen in een mijn / grot. Gemaakt door Team17 (van Overcooked, The Escapists en meer), zal het voor velen geen verrassing zijn dat de mening van de uitgever over mijnbouw opnieuw goud heeft geslagen.

Hammerting neemt een nobel en groots streven op zich – om een ​​geweldige simulator van het dwergenrijk te worden. Het is zeker een verheven doel – het heeft tenminste één gevestigde concurrent in Dwarf Fortress, maar het kijkt naar het dwergenrijk in een nauwere en nauwere reikwijdte

Wat betreft de visuals: de achtergronden zijn charmant en goed ontworpen. De dwergen zelf zijn grotendeels generieke tweedimensionale sprites die het karakter missen dat wordt uitgestraald door hun karakterportretten. Vijandelijke modellen variëren van handig tot cartoonachtig tot flauw, net als hun persoonlijkheden in dit stadium – later meer over karakter en vijandelijk gedrag. De achtergrondmuziek is op dezelfde manier karakterloos, maar het irriteert me niet, wat een pluspunt is. Ik heb veel liever dat de muziek flauw is dan een oorverdovend.