Halo Wars Key Kopen. Halo Wars Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo Wars

Vergelijk prijzen en koop Halo Wars key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo Wars rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Halo Wars is een real-time strategy computerspel dat ontwikkeld werd door Ensemble Studios en gepubliceerd door Microsoft Game Studios in 2009 exclusief voor de Xbox One. Ensemble Studios kan je bekend in de oren klinken aangezien ze ook de succesvolle serie van Age of Empires, op hun naam hebben staan.

Verhaal

Het spel speelt zich af in het jaar 2531 en je bevindt je temidden van de uitroeiing van de UNSC door de Covenant. Als speler is het jouw taak om enorme legermachten aan te voeren en een strategie te ontwikkelen om zo de overwinning te behalen in een waarheidsgetrouwe oorlog.

Spelers die reeds bekend zijn met de Halo serie kunnen nu in de huid kruipen van de aanvoerders van de volkeren die reeds bekend zijn uit Halo FPS games zoals UNSC Marines, Scorpion Tanks en de Warthog. Het vechtsysteem is gebaseerd op het principe van blad-steen-schaar. Het is de bedoeling dat je bv. een legereenheid probeert aan te vallen en eenmaal deze verslagen kan je opnieuw een andere eenheid of aanvallen of je verdediging op punt stellen om zelf vijandelijke troepen het hoofd te kunnen bieden.

Een game met goede kritiek

Volgens de critici is Halo een game die zeker als hoogstaand kan beschouwd worden met een gemiddelde score van 82. Vooral de controls en verhaallijnen zijn zeer goed uitgewerkt. Je hebt een duidelijk overzicht over het totaalplaatje wanneer je in een gevecht verwikkeld bent. Verder is er een goed ontworpen missie systeem met een geleidelijk oplopende moeilijkheidsgraad. Zowel jij als je tegenstander zijn aan elkaar gewaagd qua tactiek en mogelijke aanvalseenheden waardoor het erg spannend is en je echt goede strategieën moet ontwikkelen om de zege te behalen. Dankzij het grote succes is er ondertussen ook al een vervolg verschenen dat in 2017 verscheen voor zowel de PC als Xbox One.