Halo Wars 2 Key Kopen. Halo Wars 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo Wars 2

Vergelijk prijzen en koop Halo Wars 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo Wars 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Halo Wars 2 is een real-time videogamewedstrijd voor militaire sciencefiction waarin spelers legers in vogelvlucht van het slagveld bevelen.Het spel kan gespeeld worden met een gamepad of met een muis en toetsenbord. Net als zijn voorganger Halo Wars, bevat de game twee speelbare facties: de belangrijkste militaire arm van de mensheid, het United Nations Space Command (UNSC), die terugkeert uit de eerste game, en een nieuwe buitenaardse factie die bekend staat als de Banished, die dienen als vervanging voor de verbond. Met een op verhalen gebaseerde campagnemodus kunnen spelers de strijd aangaan met strijdkrachten van de VN-Veiligheidsraad tegen de bananen op een oude structuur.

Sciencefiction vol actie

De campagne bestaat uit twaalf missies die alleen of in samenwerking kunnen worden gespeeld. Elke missie presenteert hoofddoelstellingen die betrekking hebben op het vangen van punten, het verdedigen van bases of het overleven van golven van vijanden, en vaak vereisen dat de speler Spartaanse supersoldiereenheden over de kaart leidt. De campagne biedt ook optionele nevendoelen zoals het verzekeren dat een bepaalde eenheid in de loop van een missie overleeft of extra bases binnen een tijdslimiet vernietigt. Geanimeerde tussenfilmpjes en dialoog gaan aan elke missie vooraf om context en integratie met het verhaal van de game te bieden.

Unieke eigenschappen

  • Boeiende campagnemissies
  • Diverse, gepolijste gameplay
  • Slimme halo-throwbacks in missieontwerp
  • Hoogwaardig pakket
  • Toegankelijk genoeg voor RTS-nieuwelingen
  • Een prachtig deel van het Halo-universum