Halo The Master Chief Collection Key Kopen. Halo The Master Chief Collection Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo The Master Chief Collection

Vergelijk prijzen en koop Halo The Master Chief Collection key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo The Master Chief Collection rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Halo: the Master Chief Collection is een collectie van een aantal delen van het bekende spel Halo, dat is ontwikkeld door Bungie. Op 14 maart 2002 bracht Microsoft Game Studios het spel uit. Het is een science-fiction first person shooter. Een first person shooter is een spelgenre waarbij een speler in de huid kruipt van een personage en door de ogen kijkt van dat bepaalde personage. Science-fiction is een genre waarbij technologieën worden gebruikt in een verhaal dat zich afspeelt in de toekomst.

Inhoud

De Master Chief-collectie van Halo bestaat uit zes delen, namelijk Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST Campaign en Halo 4. Elk deel kan afzonderlijk worden gespeeld, maar je kunt ook in één keer het hele pakket aanschaffen. Zodra het spel uitkomt, kun je het dan downloaden. Naast de verhaallijn zullen er ook levels speelbaar zijn voor meerdere spelers.

Halo: Reach

Dit spel werd oorspronkelijk in 2010 uitgebracht voor de XBOX360. Je kruipt in de huid van Noble Six, een supersoldaat die de strijd aangaat met de Covenant, een kwaadaardig verbond van buitenaardse wezens. Je beschikt over een energieschild, dat je kunt opladen door schade van wapens, vuur en explosies te absorberen. Wanneer je energieschild leeg is, verlies je een deel van je gezondheidsbalkje.

Is je balkje helemaal leeg, dan sterft je personage en start je weer vanaf je laatste opgeslagen punt. Ook kun je je gezondheidsbalkje aanvullen met ‘health packs’ die verspreid zijn over de wereld. Nieuw aan de Halo-spellen waren de zogenoemde ‘dog fights’ die zich afspelen in de ruimte. Een ‘dog fight’ is een luchtduel tussen gevechtsvliegtuigen, op relatief korte afstand.

Releasedatum en platform

Het eerste deel van Halo the Masterchief Collection, Halo: Reach, zal vanaf 3 december 2019 verkrijgbaar zijn op Steam en in de Microsoft Store. Halo: Reach is ook te spelen via het Game Pass-abonnement. De collectie wordt uitgebracht op pc en XBOX.