Halo Infinite Key Kopen. Halo Infinite Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo Infinite

Vergelijk prijzen en koop Halo Infinite key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo Infinite rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Halo Infinite is het nieuwste deel van de enorm succesvolle Halo franchise Dit actievolle schietspel is ontwikkeld door 343 Industries en wordt uitgebracht door Xbox Game Studios.

Het grootste avontuur ooit

De sterkste soldaat die de mensheid ooit heeft gekend is weer helemaal terug. Master Chief is klaar voor een nieuw avontuur. De mensheid heeft alle hoop verloren wanneer een sterke, genadeloze vijand de oorlog verklaart. In dit epische avontuur zul je samen met Master Chief de ware grootte van de Halo ring verkennen. Het verhaal is menselijker dan ooit tevoren en toont een persoonlijkere kant van onze held.

Gamen met je vrienden

De zeer populaire multiplayer is helemaal terug en er zijn tal van modi waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Er zijn nieuwe wapens aanwezig en met behulp van de grijphaak bereik je zelf de hoogste platformen. Ook de voertuigen zijn weer terug en wie graag wat afwisseling heeft kan aan de slag met Capture the Flag, Juggernaut of Headhunter. Ditmaal kunnen gamers op de PC en op de Xbox Series X het tegen elkaar opnemen. Het maakt dus niet uit op welk toestel je speelt, je kunt altijd spelen met je vrienden.

Wees creatief

Heb je liever zelf controle over wat je speelt? Dan kun je in de Forge modus je eigen mappen maken. Je bepaalt helemaal zelf waar de wapens liggen, de voertuigen staan, hoe de omgeving eruit ziet en op welke plekken je het spel start. Er zijn oneindig veel opties, dus wie veel creativiteit heeft kan zich helemaal laten gaan. Het is mogelijk om je gemaakte map te uploaden en te delen met de wereld.