Halo Combat Evolved Anniversary CD Key code kopen

Halo Combat Evolved Anniversary is een PC action game. Het is de second installment van Halo: The Master Chief Collection. De game is ontwikkeld door 343 Industries, Bungie, Saber Interactive en wordt uitgegeven door Xbox Game Studios.

De game is volledig geoptimaliseerd voor de PC. In de game ben je beland op een mysterieuze wereld, Halo. Het was niet de bedoeling daar te komen, maar nu je er bent, kun je je handen uit de mouwen steken. Je raakt meteen verzeild in keiharde gevechten tegen vijanden die uit alle hoeken en gaten lijken te komen. Het uiteindelijke doel is om het duistere geheim van Halo te ontrafelen en alle leven in het universum te redden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Halo Combat Evolved Anniversary tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Halo Combat Evolved Anniversary op Keysforgames.nl