Halo 4 Key Kopen. Halo 4 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo 4

Vergelijk prijzen en koop Halo 4 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo 4 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Na de nederlaag van de mensheid in Halo: Reach, gaf ontwikkelaar en maker van de serie Bungie de leiding over aan 343 Industries, die een nieuwe koers heeft uitgezet voor de iconische Spartan en zijn AI-metgezel Cortana. In Halo 4 wordt het duo geconfronteerd met een nieuwe nieuwe bedreiging voor de mensheid en worstelt ze met de sterfelijkheid op een manier die de serie nooit eerder heeft gedaan. Het resultaat is het meest meeslepende verhaal dat een Halo-game ooit heeft verteld, overgebracht via een campagne die het uitstekende gevechts-, tempo- en omgevingsontwerp combineert dat al lang de kenmerken van de serie zijn.

Verhaal

Het spel begint net zoals de E3-trailer deed, met het UNSC-schip Forward Unto Dawn onder vuur van Covenant-schepen. Een geweldige achtbaanrit later en jij, samen met de meeste delen van het schip, wordt samen met je Covenant-aanvallers in een pre-cursor-planeet gezogen.

Dit geeft aanleiding tot de nieuwe race van de game, die net als de Brutes of Halo 2 net zo spannend is. De Prometheans lijken ons een soort kruising tussen Transformers en de Terminator. Ze zien er fantastisch uit en klinken geweldig en voegen een heel interessant element toe aan het verhaal van de game.

Gameplay

Halo 4 pakt daar zeker de handschoen op, maar doet de dingen dan ook op zijn eigen manier. Neem bijvoorbeeld de wapens, er is voor bijna iedereen een extra gevoel van kracht. De geliefde Magnum voelt zich nu ongelooflijk dodelijk en de Promethean-wapens zijn allemaal geweldig.

De Prometheans hebben hun eigen set en je kunt ook lichtschilden in Covenant-stijl pakken, die wanneer ze op het juiste moment worden geactiveerd, het tij van een gevecht echt kunnen keren, waardoor je genoeg tijd hebt om je te verstoppen om je pakschilden terug te krijgen.

Grafische afbeeldingen

De graphics in Halo 4 verdienen hun eigen sectie, simpelweg omdat ze zo goed zijn. Hier is een game die aan het einde van de levensduur van een console is gekomen en wat zwarte magie met de hardware heeft gewerkt. Net als Forza Horizon dwingt de game vaak een dubbele take af, waarbij pas bij nader inzien duidelijk wordt dat de titel op de Xbox 360 draait.

De wapens en personagemodellen zijn ook briljant gedetailleerd, vooral de Covenant en Master Chief zelf. Wanneer je voor het eerst een Promethean-wapen oppakt, transformeert het weer in elkaar uit stukken recht voor je ogen. Het is een leuke toevoeging in een titel die er overal mooi uitziet.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Halo 4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Halo 4 op Keysforgames.nl