Halo 2 Anniversary Key Kopen. Halo 2 Anniversary Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Halo 2 Anniversary

Vergelijk prijzen en koop Halo 2 Anniversary key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Halo 2 Anniversary rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Halo 2: Anniversary brengt het tweede en spannende deel van de Halo: The Master Chief Collection naar de PC. Het spel is ontwikkeld door 343 Industries en wordt uitgegeven door Xbox Game Studios.

De Covenant is op zoek naar wraak na de gebeurtenissen uit de eerste Halo game. Ze vallen de Aarde aan maar moeten al snel weer gaan vluchten wanneer de vloot van de mensheid te sterk blijkt te zijn. Master Chief zet de achtervolging in en vindt een tweede Halo ring, vol met vergeten artefacten en geheimen. Er is een uitgebreide multiplayer modus aanwezig met tal van oude en nieuwe mappen om te ontdekken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Halo 2 Anniversary tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Halo 2 Anniversary op Keysforgames.nl