Half-Life Alyx CD Key code kopen

Echte Half-Life fans wachten er al jaren op, maar in 2020 lijkt het dan eindelijk te gebeuren. Er komt een vervolg op Half-Life 2. Half-Life 2 is inmiddels al bijna 16 jaar geleden uitgekomen, maar alsnog zijn er een hoop gamers die zich nog maandelijks afvroegen waar nou eigenlijk het derde deel bleef. Het vervolg op Half-Life 2 zal Half-Life Alyx gaan heten en is uitsluitend verkrijgbaar voor Computers. Het spel is daarnaast een VR-spel.

Half-Life Alyx

In de Half-Life spellen draait het vaak om een bepaald ras monsters wat zich heeft weten binnen te dringen in onze wereld. In Half-Life Alyx is dit ook niet anders. Een buitenaards ras heeft de wereld weten te bezetten en het is aan de speler, die in de huid van Alyx Vance kruipt, om het fictieve City 17 te bevrijden uit de klauwen van het ras. Het personage Alyx is voor de kenners van de games geen onbekende. Zij maakte in Half-Life 2 al haar debuut. Toch speelt Half-Life Alyx zich eerder af dan deel twee. Het verhaal vindt namelijk plaats tussen deel 1 en deel twee van de populaire game reeks.

Gameplay

Hoe de gameplay er precies uit gaat zien is nog niet helemaal bekend. Het spel is aangekondigd in november en zal omstreeks maart van 2020 verschijnen voor de computer. Wat al wel bekend is, is dat het spel in VR gespeeld gaat worden. Het spel is zelfs helemaal gemaakt voor VR en is daarmee een van de eerste die in een reeks van speciale Steam-VR spellen zal worden gemaakt. Voor de maker van de Half-Life spellen, Valve, is het dan ook een eerste VR spel en is het volgens eigen zegge het grootste project wat zij ooit gehad hebben. Als we mogen afgaan op de vorige delen zal het spel een goed verhaal bezitten en verder bestaan uit het vernietigen van een buitenaards ras. Ook zitten er vaak veel puzzelelementen in en kan de wereld van het spel ontdekt worden door de speler die het spel speelt. Waarschijnlijk wordt dit niet anders in het nieuwe spel.