.hack//G.U. Last Recode Key Kopen. .hack//G.U. Last Recode Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over .hack//G.U. Last Recode

Vergelijk prijzen en koop .hack//G.U. Last Recode key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key .hack//G.U. Last Recode rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Niet van hier

Het verhaal richt zich op een speler genaamd Haseo die jaagt op een speler met de bijnaam Tri-Edge die zijn vriend Shino versloeg en haar in het echte leven in coma liet. Haseo komt in contact met andere spelers die Tri-Edge kennen en willen hem stoppen. De reden dat Shino en verschillende andere spelers in coma raken, is verbonden met AIDA, een mysterieuze computeranomalie die de personages infecteert. Tijdens de release van de spellen in Japan produceerde Bee Train een anime met de titel .hack // Roots die Haseo’s eerste dagen in The World vertelt. De serie is ook aangepast in een manga, een lichte roman en een CGI-film.

Speciale features

  • Characters
    De hoofdpersonen van de serie: (van links naar rechts) Endrance, Ovan, Atoli, Yata, Haseo, Pi (boven), Bo en Saku en Kuhn
    Het belangrijkste speelbare karakter van .hack // G.U. is Haseo, een speler van The World, wiens vriend Shino in coma raakte nadat hij werd aangevallen door een PK met de naam “Tri-Edge” in het spel. Als gevolg hiervan raakt Haseo geobsedeerd door sterk genoeg te worden om Tri-Edge te verslaan en Shino te redden – hij verdient de bijnaam ‘Terror of Death’ vanwege zijn meedogenloze jacht op PK’s.
  • Muziek
    .hack // G.U. Game Music O.S.T. en .hack // G.U. Game Music O.S.T. 2 zijn de soundtracks voor de .hack // G.U. spellen. De eerste bevat 62 composities van Rebirth terwijl de laatste 58 composities van Reminisce en Redemption bevat. Beide soundtracks worden geleverd met een derde schijf met speciale functies, zoals gametrailers, bureaubladachtergronden en spraakclips. Chikayo Fukuda componeerde de muziek voor de serie, evenals voor de vorige set .hack-spellen. Zanger Mitani Tomoyo droeg bij aan de drie games door elk van hun hoofdthema’s te zingen. Patrick Gann van RPGFan prees het meer volwassen geluid van Fukuda, en merkte meer nadruk op vocale tracks dan daarvoor. Hij prees het gebruik van piano als een belangrijk instrument en vond dat deze soundtrack in het algemeen memorabeler was.