H1Z1 King of the Kill CD Key code kopen

H1Z1 is een snelle, zeer competatieve avonturen en actie schietspel. Ontwikkeld en uitgegeven door Daybreak Game Company.

Land met je parachute en zoek direct naar voertuigen, wapens, munitie en andere benodigdheden om in leven te blijven. Wanneer een giftige gaswolk de kaart comprimeert, moet je een strategie ontwikkelen en je voorbereiden op het schouwspel van chaos. Opereer als single-player of vorm een team van twee tot vijf personen en vecht tot er niemand over is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download H1Z1 King of the Kill tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel H1Z1 King of the Kill op Keysforgames.nl