H1Z1 Just Survive Key Kopen. H1Z1 Just Survive Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop H1Z1 Just Survive key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel H1Z1 Just Survive rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-12-2023 voor een H1Z1 Just Survive sleutel in Nederland is € 17.87

H1Z1: Just Survive, is een online game vol actie waarbij je moet overleven na een zombie Apocalyps. De game speelt zich af in een landelijk gebied in America. Om te overleven moet je hier benodigdheden bij elkaar scharrelen. Deze gebruik je vervolgens om bijvoorbeeld, wapens of forten te bouwen. Je vecht dus terug tegen de zombies en breng de aarde weer onder de controle van de mensheid.

Uiteraard zijn het zombies die gevaarlijk zijn, en die verslaan dienen te worden, maar er zijn ook nog andere bedreigingen. De natuur kan ook problemen bieden, en er zijn ook vijandige overlevenden van de Apocalyps die je lastigvallen. Er zijn geen ‘safe zones’ of veilige plaatsen in de game; je bent dus direct vanaf het begin al in gevaar en moet dus ten allen tijden alert blijven.

Het interessante van deze game is, is dat je met andere spelers samenwerkt om het gemeenschappelijke doel te bereiken, wat enigszins verassend kan zijn. Bij de meeste ‘massively multiplayer’ games speel je namelijk tegen elkaar, terwijl alle spelers samen nu een doel nastreven. ‘Trading’, ofwel ‘ruilen’, ook een belangrijk aspect; dit houdt het ruilen van voorwerpen tussen verschillende spelers in. Dit hangt immers sterk samen met de samenwerking, wat een zeer beduidend aspect van het spel is.

Algemene Informatie

De game is vrijgegeven op januari 2015 op de ‘Steam Early Access’, en kan al gespeeld worden maar is nog niet volledig klaar. Er zal ook een versie van de game vrijgegeven worden op te PS4 en Xbox One maar een release date is nog niet bekend.
Interessant is, is dat deze de omgeving en de kaart gebaseerd zijn op echt bestaande locaties. De ontwikkelaars hebben aangegeven dat ze de Poveglia in de Venetiaanse lagune uitgebreid onderzocht hebben, en de bevindingen hiervan in de game verwerkt hebben.