GWENT The Witcher Card Game Key Kopen. GWENT The Witcher Card Game Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop GWENT The Witcher Card Game key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel GWENT The Witcher Card Game rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een GWENT The Witcher Card Game sleutel in Nederland is € 0

Gebracht door de makers van The Witcher 3: Wild Hunt, daagt de singleplayer-campagne van GWENT spelers uit in een evenementrijke wereld waar ze vrij kunnen rondlopen. Om vrijgegeven te worden in afleveringen, zal het verhaal dat zich in de campagne ontvouwt de keuze bevatten voor de mechaniek waarvoor de Witcher-spellen bekend staan.

Gwent is een turn-based kaartspel tussen twee spelers, waarbij elke speler één kaart per beurt moet spelen vanaf een stapel van vijfentwintig tot veertig kaarten met een factie die verschillende speelstijlen en unieke vaardigheden biedt. Het doel is om twee van de drie rondes te winnen door kaarten en spreuken te spelen om sterker te worden op het bord. Het winnen van twee rondes beloont de speler met ertsen, restjes of kaarten. Spelers kunnen extra kaarten verzamelen door vaatjes te kopen met ertsen of door microtransacties, elk vat bevat vijf kaarten, met het voordeel dat de zeldzaamste kaart kan worden gekozen uit 3. Kaarten kunnen ook worden gemaakt met restjes.

Unieke eigenschappen

  • Kies een kant, bouw je spel en vecht tegen vrienden van over de hele wereld!
  • Verschillende facties die u kunt kiezen om te bevelen.
  • Speel voor de lol met vrienden of voer gerangschikte veldslagen in op zoek naar roem en glorie!
  • Bluf je weg naar de overwinning.
  • Verhaalcampagne
  • Ranked wedstrijden
  • Vriendelijke overeenkomsten