Guns, Gore and Cannoli 2 Key Kopen. Guns, Gore and Cannoli 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Guns, Gore and Cannoli 2

Vergelijk prijzen en koop Guns, Gore and Cannoli 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Guns, Gore and Cannoli 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Guns, Gore and Cannoli 2 is een actievolle, indie, co-op, avontuur video game dat is gemaakt door Crazy Monkey Studios en Claeysbrothers. Guns, Gore and Cannoli 2 is gepubliceerd door Crazy Monkey Studios op 2 mrt 2018.

Over het spel.

Het jaar is 1944. Heel Europa ligt in puin vanwege de oorlog. Ondanks de oorlog gaat de maffia gewoon rustig zijn gang. Je speelt als Vinnie, die 14 jaar geleden het enorme bloedbad genaamd ¨Thugtown” op magische wijze overleefde. Toen Vinnie dacht dat al het gedoe eindelijk over was, wordt de jacht op Vinnie Cannoli geopend. Uit nood gaat besluit Vinnie het leger in te gaan. Het doel is om uit te zoeken wie op Vinnie Cannoli jaagt en Vinnie eindelijk rust te geven.

Features

Mobiliteit
In vergelijking met het eerste deel, heeft je karakter een enorme boost gekregen op het gebied van beweging. Vinnie kan nu dubbele sprongen voltooien, in de lucht schoppen, kogels ontwijken door snel te rollen over de grond, in beide handen pistolen vasthouden, en in een gebied van 360° richten.

Verbeterde campaign
In de campagin mode van Guns, Gore and Cannoli 2 zit erg veel actie, scences vol met humor en gevatte grappen, en een goed verhaalijn.

Co-op mode
Als je erg sociaal bent, kun je nu ook met vrienden spelen. Als je klaar bent met het spelen van de solo campaign als Vinnie, kun je nu een groep van 4 mensen verzamelen. Vecht met z’n vieren tegen zombies, nazi’s, tanks, duikboten, en nog veel meer.