Gunfire Reborn Key Kopen. Gunfire Reborn Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Gunfire Reborn

Vergelijk prijzen en koop Gunfire Reborn key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Gunfire Reborn rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Gunfire Reborn een FPS met RPG Elementen

De game Gunfire Reborn is een first person shooter met role playing game elementen, de graphics zijn in cartoon stijl net zoals Borderlands. Momenteel is Gunfire Reborn alleen te spelen op de PC en verkrijgbaar via Steam. Het bedrijf Duoyi Interactive Entertainment Limited uit Hong Kong is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitgave van de game. Deze ontwikkelaar is ook verantwoordelijk voor een aantal Chinees talige mobiele games. Voor een bedrag van €9,99 is Gunfire Reborn verkrijgbaar, dit is natuurlijk geen geld als je de prijs vergelijkt met andere games die verkrijgbaar zijn. Het is wel belangrijk om te weten dat het spel momenteel nog in early access is, de game beschikt dus nog over bugs en beperkte content.

Het spel

In Gunfire Reborn kun je unieke helden besturen die elk over hun eigen krachten beschikken. De werelden zien er avontuurlijk uit en wanneer jij de missies probeert te voltooien moet jij het hebben van de random gevallen wapens die je kunt oppikken. De levels worden iedere keer opnieuw gegenereerd waardoor jij na een herstart steeds een nieuwe ervaring beleeft. Zo blijft de uitdaging aanwezig en zal het spel niet snel vervelen. De wapens, checkpoints en items zullen steeds weer anders zijn. Gunfire Reborn bevat 100 verschillende items en een variatie aan wapens. Je kan deze game alleen spelen, maar ook met één, twee of drie vrienden in co-op mode.

De wapens

De wapens zijn te verkrijgen door vijanden te verslaan, ze te kopen via een marskramer of door vaults te openen en de bijbehorende missie te voltooien. Wanneer je de multiplayer speelt is het wapen alleen zichtbaar voor de persoon waar hij voor verschenen is. Wanneer je het wapen laat vallen voor een ander wapen kunnen andere spelers het pas zien en oppakken. De attributen van ieder wapentype houden rekening met de schade-output en gebruik van het type wapen. De attributen kunnen worden bekeken als je naar het wapen kijkt of via het arsenaal dat te vinden is in het hoofdmenu. Wanneer een wapen verschijnt beschikt hij over willekeurige inscripties die de prestaties wijzigen en uniek maken. Wapens die je kunt vinden zijn pistols, rifles, submachine guns, shotguns, snipers, launchers en de zogenaamde injectors. Voorbeelden van de injectors zijn de fire dragon, de laser gloves en de thunderclap gloves.

De speelbare karakters

In deze early access kun je spelen met drie karakters.

Crown Prince
Laten we beginnen met Crown Prince, hij is een Een mysterieuze bezoeker van Spirit Realm die bedreven is in alchemie en elementaire kunsten. Met de energy orb is hij in staat om bewegingen van vijanden te vangen en te bevriezen. Hij kan vakkundig verschillende elementen combineren om buitengewone effecten te creëren.

Ao Bai
Een ander karakter is Ao Bai. Hij kan het beste omschreven worden als de meester van de vuurwapens en explosies. Hij kan twee wapens tegelijk besturen en enorme explosies creëren.

Qing Yan
Qing Yan kan je omschrijven als een krijgskunstenaar die ongrijpbaar is zoals een schaduw en beweegt als de wind. Yan moet het hebben van vechtsporten en pantser, daarnaast houdt hij van rook en jachtgeweren. Hij springt graag de strijd in.

Probeer Gunfire Reborn nu uit en geef zelf een oordeel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Gunfire Reborn tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Gunfire Reborn op Keysforgames.nl