Guilty Gear Strive Key Kopen. Guilty Gear Strive Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Guilty Gear Strive

Vergelijk prijzen en koop Guilty Gear Strive key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Guilty Gear Strive rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Guilty Gear Strive, de langverwachte volgende aflevering van ArcSystem in de populaire vechtgameserie in anime-stijl, is al relatief positief onthaald door de vechtgame-community. Ontwikkeld en gepubliceerd door Arc System Works

De legendarische saga:

De legendarische Guilty Gear-saga is terug tot grote vreugde van vechtgameliefhebbers en animatiefans. Dankzij de expertise van Arc System Works studio biedt Guilty Gear Strive confrontaties van zeldzame intensiteit, gesublimeerd door weelderige graphics, een pittige rock-soundtrack en ongekende gevechtsmogelijkheden. Met verschillende charismatische personages, veel spelmodi en een verhaal dat de beste animaties waardig is, krijgt vechten hier een nieuwe dimensie.

De belangrijkste kenmerken van het spel:

Verschillende charismatische personages, waaronder bekende gezichten en nieuwe vechters. Een veelzijdig vechtsysteem dat elke speler de mogelijkheid geeft om zijn eigen stijl te creëren. Toch krijgt het vechtspel een nieuwe dimensie met prachtige 2.5D-graphics en adembenemende botsingen. Bovendien zijn talloze offline en online spelmodi geoptimaliseerd dankzij het “Rollback Netcode” -systeem voor een complete versus vechtervaring. Het vat een episch en onvergetelijk verhaal samen, een echte animatiefilm waardig.

Deze Guilty Gear-personages zijn klaar voor de bèta:

Van de 15 tekens die bij de release beschikbaar zullen zijn, zullen er 13 beschikbaar zijn in de bèta. Volgens de open beta-aankondiging van Guilty Gear Strive, zullen Anji Mito en het mysterieuze “15th character” niet speelbaar zijn tijdens de beta. Dat laat de volgende personages over om te spelen: Sol, Ky, May, Axl, Chipp, Potemkin, Faust, Millia, Zato, Ramlethal, Leo, Nagoriyuki en Giovanna. Deze personages zijn onderverdeeld in verschillende vechtstijlen, of gevechtstypes. Dit zijn Balans, Lange afstand, Hoge snelheid, Krachtworp, Uniek, Technisch, Schieten, One Shot en Rush. Elk van deze vechtstijlen heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het vinden van degene die bij je past, maakt deel uit van de uitdaging van het spel.

Het nieuwe personage dat niet beschikbaar is, Anji Mito, wordt een Balance-personage. Als je hem wilt proberen op te halen nadat de game is uitgebracht, kun je waarschijnlijk een gevoel voor hem krijgen door andere Balance-personages zoals Sol, Ky, May of Leo te spelen. Er is nog geen informatie over het onbekende 15e personage. Guilty Gear Strive heeft een aantal behoorlijk unieke personages, maar ze zijn verre van de meest bizarre vechtgame-personages ooit. De kans is groot dat u er een vindt die perfect bij uw speelstijl past.

Ervaar de spanning van gevechten met de diepgaande mechanica en verbluffende animaties van Guilty Gear Strive.