Guild Wars 2 Key Kopen. Guild Wars 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Guild Wars 2

Vergelijk prijzen en koop Guild Wars 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Guild Wars 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Guild Wars 2 is een online spel vol actie en avontuur, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor storyline. Het spel is ontwikkeld door ArenaNet en kwam uit in 2012. Het is de opvolger van het populaire spel Guild Wars.

Ontdek een nieuwe wereld

Storyline is een belangrijk onderdeel in Guild Wars 2. Spelers kunnen verschillende storylines doorlopen. Wanneer je als speler in Guild Wars 2 begint, moet je een ras kiezen en dit is bepalend voor het uiteindelijke verhaal. Het basisspel is gratis te spelen, maar voor uitbreidingen met meer verhaal en een grotere wereld moet wel worden betaald. Guild Wars 2 is uniek omdat eens in de zoveel tijd een update verschijnt met een nieuw deel van het verhaal. Hierdoor raak je eigenlijk nooit uitgespeeld in deze fantasie wereld. Naast het hoofdverhaal zijn er nog tal van kleinere opdrachten die spelers kunnen voltooien om een hoger level te bereiken. Een speler heeft iedere keer tien levels nodig om een nieuw deel van het verhaal vrij te spelen. Tussendoor kunnen dus kleinere opdrachten worden gedaan om sterker te worden.

Dungeons

In het spel zitten ook zogenaamde dungeons. Met een groep spelers kun je deze dungeons betreden en proberen deze heelhuids door te komen. Wanneer dit lukt worden alle deelnemende spelers beloond. De Dungeons staan los van het hoofdverhaal maar maken wel deel uit van de wereld waarin Guild Wars 2 zich afspeelt. Guild Wars 2 is meer dan alleen een game met een verhaal. Des te meer je speelt, des te sterker en beter je karakter zal worden. Met betere wapens en een hoger level wordt het makkelijker om een dungeon door te komen.

Gevechten tegen andere speler

In de zogenaamde World versus World gamemode kunnen spelers het tegen elkaar opnemen. In deze gamemode nemen verschillende werelden het tegen elkaar op. Het team waar je in zit heb je aan het begin van het spel moeten bepalen. Het hoogst haalbare level in het spel is 80 en vanaf dit level wordt deze gamemode pas interessant. Door van andere spelers te winnen krijg je onder andere gold. Met gold kun je weer nieuwe wapens en items kopen om je karakter te versterken. Ook kun je gold gebruiken als ruilmiddel met andere spelers.

Guilds

Guilds zijn een belangrijk onderdeel van het spel. Een guild is een groep met actieve spelers. Door deel te nemen in een Guild kun je samen bijvoorbeeld een boss verslaan waar veel tactiek bij komt kijken. Ook kan je gold verdienen door actief lid te zijn in een guild.