Guacamelee 2 CD Key code kopen

Guacamelee 2 is een action platform game dat zich afspeelt in Mexico. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Drinkbox Studios.

In het spel speel je de personage van Juan Aquacate, een worstelaar met pensioen. Als zijn vriend en voormalige trainer Uay Chivo het gevaar ontdekt van de schurk Salvador is het tijd om weer in actie te komen en Mexico te redden van de ondergang. In een vaak hilarische spelomgeving maakt Juan gebruik van zijn bijzondere vaardigheden zoals speciale vechtmoves en speciale vaardigheden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Guacamelee 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Guacamelee 2 op Keysforgames.nl