GTA The Trilogy The Definitive Edition Key Kopen. GTA The Trilogy The Definitive Edition Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop GTA The Trilogy The Definitive Edition key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key GTA The Trilogy The Definitive Edition rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs voor een GTA The Trilogy The Definitive Edition sleutel in Nederland is € 59.99

De Grand Theft Auto-serie is een van het meest succesvolle game-reeks ter wereld. The Definitive Edition bestaat uit remasters van iconische en populaire GTA games. Deze compilatie spel wordt “The Trilogy” genoemd, omdat het uit drie volledige games bestaat. Koop je deze editie van het spel, dan kun je genieten van GTA II, GTA Vice City en GTA San Andreas.

De remastered versies van de originele spellen hebben gameplay afbeelding van heel hoge kwaliteit. Het is een actie-avonturenspel en de ontwikkelaar van de remasters is Grove Street games. De uitgever van deze spelserie is de zeer bekende Rockstar games.

GTA III

Grand Theft Auto III was de eerste drie-dimensionale GTA game die uitgegeven werd door Rockstar games. Dit gebeurde in 2001 en deze game definieerde het open-world genre waarmee we nu gewend zijn. Hier begon het concept van vrijheid in de gamewereld, je kon verschillende activiteiten uitvoeren. GTA III speelt zich af in Liberty City en de hoofdpersonage is een man genaamd Claude.

GTA Vice City

Vice City speelt zich af in de jaren van 1980. De hoofdpersonage is Tommy Vercetti, een unieke karakter. De wereld van Vice CIty neemt inspiratie van bekende locaties in Miami, van mooie stranden naar de ghettos. Je kunt enorm veel doen in Vice City, omdat het ook een grote open-world spel is. Uitgegeven in 2002 wordt het nu in een nieuwe jasje gestopt.

GTA San Andreas

Grand Theft Auto San Andreas is het meest iconische game ooit. Vele gamers van deze generatie zijn weliswaar opgegroeid hiermee. Deze open wereld game speelt zich af in Los Santos, geinspireerd door de stad Los Angeles. Je speelt als Carl Johnson, een gangster die lid is van de Grove Street bende familie. Deze legendarische spel werd uitgegeven in 2004.