GTA 5 Key Kopen. GTA 5 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop GTA 5 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel GTA 5 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een GTA 5 sleutel in Nederland is € 2.82

Je kunt GTA 5 ook kopen en activeren met een Rockstar Key of een Epic Games Key

Grand Theft Auto V is een actievolle en avontuurvolle videogame gemaakt door Rockstar North en gepubliceerd door Rockstar Games. Het spel werd in september 2013 in de winkels gebracht voor de Playstation 3 en Xbox 360, ook is het sinds 2014 verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One.

Waar draait het om?

Het spel speelt zich af in een niet bestaande staat, San Andreas, gebaseerd op Zuid-Californie. Het spel wordt gespeeld door het gebruik van 3 characters, waar de speler elk verhaal van meekrijgt. Er zijn dus 3 verhaallijnen waarvoor je missies moet doen om meer te weten te komen over het character. Deze missies bestaan uit veel schieten en het rijden van auto’s. Ook kan je buiten de missies om lol hebben door auto’s te stelen en missies buiten de verhaallijn te doen om nog meer geld te verdienen en zo huizen te kopen. Natuurlijk, komt bij elk misdrijf dat je doet, wel politie achter je aan, zoals dit in het echt ook zou gebeuren. Hoe erger het misdrijf, hoe meer politiekracht er achter je aan zal zitten.

Multiplayer online mode

Een unieke speelwijze van dit spel is dat je samen met je vrienden, terwijl iedereen thuis zit, het spel kan spelen. Dit kan door de multiplayer online mode te spelen. Hierin kan je net als in het single player spel spelen, maar dan samen met vrienden kattenkwaad uithalen of onbekenden aanspreken in-game. Zo kan je elkaars huis in lopen, en kan je met elkaar praten door een headset. Leuk om nieuwe game vrienden te maken, maar ook een leuk spel voor wat lol met je real-life vrienden.