Grounded Key Kopen. Grounded Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Grounded key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Grounded rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Grounded sleutel in Nederland is € 6.52

Grounded is een actievolle survival video game dat is gemaakt door Obsidian Entertainment en is gepubliceerd door Xbox Game Studios.

De wereld is een immens grote plek vol met geweldig mooie taferelen. Zeker wanneer je gekrompen bent tot het formaat van een mier. Kan jij opbloeien tot een succesvol wezen in het midden van hordes enorme insecten en allerlei andere gevaren? Verken je eigen achtertuin op een spannende, maar ook gekke manier en focus op je belangrijkste doel: overleven.

Maak een basis
Om te kunnen overleven in dit vijandig gebied van je achtertuin zul je een basis moeten maken. Je zult verstelt staan welke, normaal onbelangrijk ogende objecten, plotseling van levensbelang zijn. Maak krachtige gereedschappen en wapens om je overlevingskansen te vergrootten. Een pantser maken is ook van groot belang… de spinnen in deze wereld zijn nog een tikkeltje enger dan in de onze.

Ervaar de grote wereld samen met vrienden
Grounded heeft naast een singleplayer modus ook een online co-op modus. Je hoeft de immens grote wereld dus niet alleen aan! Speel met maximaal 3 vrienden en werk samen om alle grote insecten af te weren.

Campaign
Ontrafel de grote geheimen in je achtertuin terwijl je op een weerzinwekkende manier je eigen tuin ontdekt. Je komt er al snel achter dat er in je achtertuin een mysterieus verhaal schuilt…

Inspiratie
De ontwikkelaars bij Obsidian hadden plannen om een survival game te maken. Na wat brainstormen kwamen ze op het idee wat nu is uitgegroeid tot de game Grounded. Het team keek films zoals A Bug’s Life en Honey, I shrunk the Kids om zo inspiratie op te doen voor de game. Om de game zo realistisch mogelijk te maken, keken ze ook naar YouTube video’s over insecten, waarbij insect-enthousiasten uitlegden hoe bepaalde insecten zich gedroegen. Uiteindelijk besloot het team om de locatie van de game de achtertuin te maken van je personage. Op die manier voelde de game nog echter.