GRIME Key Kopen. GRIME Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over GRIME

Vergelijk prijzen en koop GRIME key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key GRIME rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Grime is een meedogenloos actie-avonturenspel met levende wapens die muteren om vorm en functie te veranderen, ontwikkeld door Clover Bite en uitgegeven door Akupara Games.

Een vreemde, onbekende en toch bekende wereld wacht op je. Je zult de verschrikkingen die je te wachten staan ​​moeten overleven. Verken een surrealistische omgeving, absorbeer alle vijanden die je tegenkomt en gebruik hun statistieken tegen hen terwijl je geleidelijk veel meer wordt dan je ooit was. GRIME geeft je veel speelvrijheid, waardoor je alleen de functies kunt verbeteren die het beste bij je passen. Terwijl je door verschillende bekende omgevingen navigeert, hun inwoners ontmoet en de bron van hun waanzin ontdekt, zul je ontdekken dat er meer dan één manier is om een ​​vijand te vernietigen. Kruis paden met etherische personages uit verschillende beschavingen in een onderling verbonden organische wereld.

Speel CRIME en ontdek deze raadselachtige wereld van anatomische horror!