Greedfall Key Kopen. Greedfall Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Greedfall

Vergelijk prijzen en koop Greedfall key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Greedfall rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Greedfall is het nieuwste RPG (rollenspel) van Spiders. Spelers gaan tijdens het spel het eiland bezoeken dat omgeven is door magie en gevaar. Door de spanningen zal de speler geboeid blijven spelen.

Het spel

Greedfall is nu in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel Greedfall speelt zich af in de 17e-eeuwse periode. Het geheel is ingebed in magie. Het spel is geïnspireerd door de Europese barokke kunst. De landschappen die je ziet zijn prachtig. Het geheel heeft een donkere ondertoon.

De reden van de zoektocht

De oude wereld is aan het afsterven. De wereld raakt vervuild en geplaagd door een dodelijke ongeneeslijke ziekte. Er is echter een sprankje hoop voor de bevolking. Er is een afgelegen en verborgen eiland ontdekt. Het is een eiland waar een oase van rust heerst en onaangetast is door de mensheid. Tijdens het spel zal het eiland zich steeds verder ontwikkelen. De acties die je maakt, zullen je koers beïnvloeden. Ook de relatie tussen de verschillende bevolkingsgroepen zal tijdens het spel aan spanningen onderhevig zijn.

Het verkennen van Greedfall

Tijdens het spel zul je een nieuwe wereld ontdekken. Het ontdekken doe je samen met andere kolonisten, schattenjagers en huursoldaten. Wanneer je een voet op het afgelegen eiland zet, voel je de magie die er heerst. Het eiland zou rijkdom en verloren geheimen hebben. Er ontstaan tijdens de zoektocht steeds meer spanningen tussen de kolonisten en de bevolkingsgroepen die door bovennatuurlijke wezens worden beschermd.

De spelers zullen door gevechten, diplomatie, misleiding en bepaalde speurtochten proberen hun doel te bereiken. De manier waarop je de doelen zult bereiken is afhankelijk van bepaalde keuzes. Greedfall zal zich tijdens het spel steeds verder ontwikkelen. De uitrusting die je hebt, waaronder wapens, combat armour en garbs zijn geschikt voor de sociale interacties. Je kunt je wapens en pantseruitrustingen verbeteren die ten goede komen aan je speelstijl. Je kunt daardoor de zoektocht tot een goed einde brengen. Tijdens het spel zullen de spelers de tijd vergeten. Het spel is zo mooi en goed opgebouwd dat alles wat rondom de speler gebeurd, wordt vergeten.