Graveyard Keeper CD Key code kopen

Over dit spel

Graveyard Keeper is een computer simulatie spel / computerrollen spel. Het spel is uitgebracht voor de pc, Mac en de x-box one. De ontwikkelaar is Lazy Bear Games en de uitgever is Tiny Build Games.

Het spel

In het spel moet je een middeleeuwse begraafplaats opbouwen en managen. In het spel kun je door gebruik te maken van shortcuts de kosten voor uitbreiding beperken. Door het houden van feesten en andere entertainment is het de bedoeling dat je steeds meer bezoekers zult krijgen waardoor je inkomen toeneemt. Voorbeelden van events zijn bijvoorbeeld heksenjachten. Het hele doel van het spel is dat je gebruik maakt van marktwerking en kapitalisme zodat je een goed lopend bedrijf krijgt. Tijdens het spel, dat relatief simplistisch is wat ook weer de charme van het spel is, moet je steeds kleine opdrachtjes uitvoeren.

Daarnaast is er ook een verhaallijn die je kunt volgen. Wanneer je de verhaallijn volgt wordt het je steeds duidelijker welke doelstelling de spelmakers hebben bedacht voor je. Verderop in het spel kom je steeds meer vloeken en charcarters tegen. Hierbij geld dan ook steeds dat hoe meer je van de opdrachten doet hoe duidelijker het spel word. De moeilijkheid van het spel zit erin dat je voor het behalen van je doelstellingen je eerst een andere opdracht zult moeten volbrengen alvorens je door kunt in het spel. Ook zul je steeds op zoek moeten naar de juiste en voldoende bouwstoffen. Wanneer je van dit genre spellen houd is Graveyard Keeper zeker een aanrader en gezien de grote van het spel en de vele mogelijkheden zul je wel even zoet zijn met dit spel. Veel speelplezier gewenst!